FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Jack Johnson

All The Light Above It Too

Divendres, 13 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

 21:30h. Xavier Calvet 
23 h. JACK JOHNSON 

Quan, amb 17 anys, el hawaià Jack Johnson va patir una lesió a la mà, el món del surf va perdre una estrella potencial, però el de la música, en canvi, va guanyar un cantant amb uns poders gairebé sobrenaturals per tocar la fibra. Surfista, cantant i  guitarrista, així com també poeta i cineasta, el polifacètic artista hawaià fa a Sant Feliu de Guíxols l’únic concert de presentació a Catalunya d’All the light above it too, un setè disc concebut amb la mateixa consciència mediambiental de sempre i amb denúncies, aquesta vegada contra les fake news de Trump. Apadrinat per Ben Harper en el seu disc de debut l’any 2001 (Brushfire fairtyales) i estrella planetària, quatre anys després, amb l’històric -i rodó- In between dreams, Jack Johnson continua posant la pell de gallina amb les seves cançons properes i artesanals al mateix temps que impulsa sense descans tota mena de projectes relacionats amb l’educació i el medi ambient. Johnson s’enamorarà de ben segur de les aigües de les nostres cales, i nosaltres quedarem rendits al seu talent i al de l’artista convidat d’aquest concert: el ganxó Xavier Calvet, músic de Bullitt que s’estrena en solitari amb el disc Firebird.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Jack Johnson, veu i guitarra / Zach Gill, teclats i veus / Merlo Podlewski, baix / Adam Topol, bateria i percussió // Xavier Calvet, veu principal i guitarra / Vidal Soler, guitarra i veus / Marc Clos, vibràfon, mandolina i veus / Santi Garcia, baix / Guille Caballero, teclats i veu / Enric Pla, bateria

Video

Estils: Música

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018