FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Actualitat |XAVIER CALVET, TELONER DE JACK JOHNSON AL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

07/02/2018

Un artista amb ´segell ganxó´.

Xavier Calvet és un dels músics més respectats de l‘escena underground catalana, transitant les vies de l’indie rock al capdavant dels recordats Bullitt. Ara, el seu recent treball en solitari per B-Core, Firerbird (2017), estableix vincles amb el folk i el so americana per mitjà de cançons plenes de sinceritat i emoció. Calvet ha estat escollit per Jack Johnson com artista convidat per obrir el seu concert al 56 Festival de la Porta Ferrada, que tindrà lloc el 13 de juliol a l’Espai Port. Sens dubte, tot un valor afegit per fer encara més especial el debut de l’artista hawaià a Sant Feliu de Guíxols.

Amb aquesta nova incorporació, el festival confirma la seva aposta per projectes i artistes amb segell ganxó. Pels escenaris de Porta Ferrada han passat nombroses propostes arrelades a Sant Feliu, del classicisme de Xavi Lloses i Carles Font a la cançó d’Alícia Calzada, passant pel rock progressiu de Quercus entre molts altres.

Espectacles relacionats

  • Jack Johnson

    All The Light Above It Too

    Divendres, 13 de juliol

    Des de 43 €

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018