FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Actualitat |RICKY MARTIN AL 56 FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA

07/06/2018

20 d´agost al Guíxols Arena

No hi ha millor manera d'acabar la setmana amb la notícia que RICKY MARTIN s'incorpora a l'espectacular cartell del 56 FESTIVAL PORTA FERRADA.

El concert, que servirà de cloenda de luxe del certamen estiuenc, es farà el dilluns 20 d’agost i es celebrarà al majestuós espai Guíxols Arena.

Ricky Martin ve a Sant Feliu de Guíxols després de culminar amb rotund èxit el segon any de la seva residència "All In" al Park Theatre de Las Vegas. 

Tal com ha fet durant la seva admirada trajectòria artística, el cantant porto-riqueny presentarà un gran espectacle, on repassarà el millor de la seva carrera musical, incloent èxits internacionals com 'Disparo al Corazón', 'La Mordidita', 'Tal Vez', ' Livin 'la Vida Loca', 'Pégate', 'Adiós', 'La Bomba', 'La Copa de la Vida' i els més recents 'Vente Pa'Ca' i 'Fiebre'.

Espectacles relacionats

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018