FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Ricky Martin

Dilluns, 20 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

APARCA SENSE PROBLEMES
RESERVA LA TEVA PLAÇA DE PARKING

Billboard, la revista més incisiva de la indústria musical, el va condecorar com a «ambaixador mundial de la música llatina» i The New York Times, després de veure’l sacsejar la gala d’entrega dels Premis Grammy l’any 1999 amb una versió incendiària de La copa de la vida (inoblidable tema estrella del Mundial de Futbol del 1998), el va enaltir com «el símbol de la nova corrent cultural llatina als Estats Units». Amb més de 60 milions de discos venuts arreu del planeta i una carrera en solitari de gairebé 30 anys, el porto-riqueny Ricky Martin ja fa temps que s’ha convertit en una de les icones més rotundes de la música llatinoamericana de tots els temps. El reggaetón ha estat incapaç d’acabar amb ell; milions de fans continuen vibrant amb himnes tan infal·libles com Disparo al Corazón, La Mordidita i Livin’ La Vida Loca; i una residència, aquests últims mesos, al Park Theater de Las Vegas, on ha ofert una dotzena de concerts, ha fet encara més gran la seva dimensió de llegenda. Ricky Martin, el gran Ricky Martin, en la cloenda de Porta Ferrada. Prepara’t per a un gran espectacle! 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018