FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Roger Mas

Diumenge, 15 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Consagrat, ja, com un dels més grans talents del país a l’hora de conjugar música i poesia, el solsonenc Roger Mas visita Porta Ferrada amb un quartet formidable i les cançons del seu aclamadíssim desè disc: Parnàs, un viatge al jardí de poetes com Joan Maragall, Martí i Pol, Toni Gol i Amadeu Vidal i Bonafont. Un disc amb adaptacions, també, de Monteverdi, la tradicional anglesa Geordie i l’Himne de la Coronació de la Mare de Déu del Claustre de Solsona que serveix una vegada més per constatar la capacitat per emocionar d’aquest  músic que, en vint anys de trajectòria, ha brillat com a trobador incipient, crooner de la cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund i doll de veu fonda. Poesia i cançó en estat pur. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Roger Mas, veu i guitarres / Arcadi Marcet, contrabaix / Xavier Guitó, piano, Rhodes i sintetitzador / Míriam Encinas Laffitte, dilruba, viola, flautes i percussió

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018