FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Diego El Cigala

Indestructible

Dimecres, 8 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Dos anys després de fer-nos viatjar a Cuba amb la complicitat d’Omara Portuondo, el sempre passional Diego El Cigala torna al festival amb un disc de salsa ideat fa una pila d’anys amb la seva dona Amparo Sánchez (tristament desapareguda el 2015) i que pren com a títol un tema popularitzat per Ray Barreto en la dècada dels 70: Indestructible. Mestre absolut a l’hora d’infondre hondura a músiques calentes com el boleros, el tango o el latin jazz, aquest cantaor de qui mai no oblidarem les seves lágrimas negras amb Bebo Valdés fa, aquesta vegada,  immersió en un gènere nodrit de tants amors i desenganys com el flamenc. Clàssics de Cheo Feliciano, Héctor Lavoe i Fania All-Stars, entre d’altres eminències salseras, que El Cigala, després de fer una ruta per Colòmbia, Puerto Rico,  la República Dominicana, Cuba, Miami i Nova York, aborda amb el  respecte i l’emoció que li són habituals. El cantaor flamenc de més repercussió mundial de la seva generació posant un cop més de manifest que el talent no té fronteres. Un Cigala salsero i sempre, sempre indestructible.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Diego El Cigala, veu / Jaime Calabuch Yumitus, piano / Cristian David Muñoz García, trompeta / Edison Muñoz García, trompeta / Richard Alexander Stella Prieto, trombó / Bernardo Aguirre Ocampo, trombó / Julio César Valdés Maldonado, baix / Denilson Ibarguen, congues / Diego Hernán Mayorga Zapata, tambor / Diego Fernando Galindo Castaño, veus / Miguel Angel Cruz Osorio, veus

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018