FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Txarango

+ Sotrac

Dimecres, 1 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Són el grup català amb més volada entre el joves del país. Cançons com Músic de carrer, Quan tot s’enlaira i Una lluna a l’aigua són algunes de les melodies catalanes més populars d’aquesta última dècada. I els seus enèrgics espectacles, que han deixat amb la samarreta xopa les audiències de quatre continents, són una festa imbatible de somriures, solidaritat i ritmes calents. Txarango arriben a Sant Feliu de Guíxols amb les cançons irresistibles d’El cor de la terra, un tercer disc marcat per les seves experiències al camp de refugiats d’Idomenei que ens contagia, a base de cúmbia, salsa, rumba africana, reggae i música balcànica, entre mil altres ingredients, les seves ganes de viure i lluitar per un món millor. Sis anys després d’irrompre amb Benvinguts al llarg viatge, el grup del Ripollès -que, l’estiu passat, va convertir-se en el primer grup en català a actuar a l’històric Festival de Glastonbury- és ja un fenomen sense precedents. Ball, somni i compromís. Txarango? Presente!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Alguer Miquel, veu / Sergi Carbonell Hipi, Piano / Joaquim Canals, bateria / Àlex Pujols, baix / Pau Puig, percussió / Ivan López, saxo tenor / Jordi Barnola, trompeta / Joan Palà, percussió / Pau Castellví, guitarra / Sisco Romero, veu

Video

Estils:

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018