FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Les Roses de la Vida

Singlot Festival

Divendres, 6 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Dramatúrgia: Sergi Belbel 
Interpretat per: Enric Cambray, Roc Esquius, Gemma Martínez i Núria
Sanmartí.
Companyia: una co-producció de L’abisme espectacles i El Terrat.
 
Sinopsi:
Un jove emprenedor amb un problema greu, un terapeuta desolat per la mort del seu gos, una temible presidenta d'un país estranger mancada d'amor i la seva estranya i intrèpida secretària són les quatre peces d'aquesta bretolada que tan sols pretén celebrar la vida, fer un cant al sexe, a l'amor, als plaers i comunicar als espectadors el goig de viure, i que ha estat escrita especialment per a quatre joves i esplèndids intèrprets com Enric Cambray, Roc Esquius, Gemma Martínez i Núria Sanmartí. 
 
Després de 7 anys de sequera dramatúrgica, Sergi Belbel torna a la cartellera amb la seva nova comèdia. Una comèdia esbojarrada per a quatre intèrprets i un gos. Amb un humor que juga constantment amb el surrealisme, els malabarismes verbals i tota mena de piruetes lingüístiques, els quatre personatges veuen com, per una menudesa, les seves vides acabaran
fent un tomb inesperat. 

Estils: Teatre
Duració: 80 min.
Idioma: Català

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018