FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Cor de Sant Petersburg

Dijous, 16 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Nascut l’any 1479 sota el regnat d’Ivan III, el Cor de la Capella de Sant Petersburg té l’honor de ser la institució professional de música més antiga de Rússia. Convidat per Beethoven en l’estrena de la seva Missa Solemins i dirigit, el segle XIX, per compositors com Balákirev i Rimsky-Kórsakov, el Cor va recuperar tot el seu esplendor quan, l’any 1974, Vladislau Txernutchenko, a qui tindrem al Monestir, va fer-se càrrec de la direcció. Des d’aleshores, el Cor de Sant Petersburg ocupa un lloc privilegiat entre els cors més excel·lents del planeta, amb unes interpretacions de música espiritual russa extraordinàries que col·leccionen elogis per la seva perfecció i sensibilitat. Sis anys després de la seva última visita a Catalunya, el Cor de Sant Petersburg torna amb un repertori de música sacra i profana que et colpejarà el pit. Història viva de Rússia.

 
 
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

 

Director: Vladislav CHERNOUSHENKO

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018