FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Ferran Cullell

Cicle de Cambra

Dimecres, 15 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Nascut a Sant Feliu de Guíxols, Ferran Cullell ha actuat com a solista i músic de cambra en nombrosos països i ha assolit fites com haver fet una gira de set concerts per la Xina amb el violinista Joan Plana i haver debutat al Carnegie Hall de Nova York amb el pianista Sergio Sandi (interpretant, entre d’altres peces, la sardana Juny de Juli Garreta).  Alumne del professor Leonid Nikolaevitx Sintsev durant dotze anys (període en el qual va graduar-se a l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Conservatori Rimsky-Kórsakov de Sant Petersburg), aquest jove pianista  i pedagog ganxó dedica la seva compareixença al cicle Piano Visions a fer brillar la pianística russa del principis del segle passat. Enginy, emoció i sensibilitat.
 
 
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 
 

Programa: Primera Part, S. Prokofiev (Visions Fugitives op.22) // Segona Part, S. Rachmaninov (4 Preludis op. 3, op. 23 i op.32 / Sonata no.2 op.36 en Si B menor)

Video

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018