FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Adrià Puntí

Dissabte, 14 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Alerta, fans de Puntí d’aquest planeta: l’artista saltenc, després d’haver-nos deixat fa dos anys amb la boca oberta amb La clau de girar el taller, estrena a Sant Feliu de Guíxols Enriu-te’n fins que el cor et digui prou, un disc que es podrà adquirir en format físic, i conjuntament amb una il·lustració, amb la compra de l´entrada premium i que torna a posar al descobert les genialitats de l’ex-cantant d’Umpah-Pah. Amb cançons, com la que dona nom al disc, «contundents i espontànies», sorgides d’una tirada un dia que Adrià Puntí estava gravant tot sol a l’estudi, Enriu-te’ns fins que el cor et digui prou mostra el Puntí més «intimista, sensual i sexy» i ens recorda una vegada més que no hi ha ningú que escrigui lletres com ell. Retornat (per quedar-se) de tretze anys de silenci, i amb discos  com Pepalallarga i... (1997) i L’hora del pati (1999) aguantant estoicament el pas del temps, Puntí continua sorprenent-nos amb el seu immens talent.
 
PLATEA ENRIU-TE'N (Premium) INCLOU:
.CD Enriu-te'n fins que el cor et digui prou
.Il·lustració exclusiva original d'Adrià Puntí, única i diferent a cada CD
.Seient en zona preferent
.1 plaça pàrquing x cada 2 entrades
 
IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 
 

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018