FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Maceo Parker

Dissabte, 21 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

És, ras i curt, un dels saxofonistes més revolucionaris de la música moderna. Si no hagués format part dels JB Horns de James Brown durant els anys 60, ara possiblement ni sabríem què és el funk. I si en la dècada posterior, no hagués establert amb George Clinton els fonaments del trencador i al·lucinant P-Funk, ara tampoc seria el músic més samplejat de la història del hip-hop.  Amb 75 anys complerts el passat Dia de Sant Valentí i una recepta —2 % de jazz, 98 % de funk—  tan nutritiva com el primer dia, Maceo Parker visita Porta Ferrada amb un disc, el primer d’estudi que publica en més d’una dècada, en què ens adverteix que tot a la vida és qüestió d’amor: It’s all about love. Àvid explorador de les possibilitats sonores que pot tenir un saxo i protagonista, encara ara,  d’alguns dels concerts amb més groove que es poden veure en el Planeta Terra, Maceo Parker (o senzillament «el mestre», com l’anomenava Prince) és d’aquells músics als quals el vestit de «llegenda» mai li ha quedat llarg. Aquest estiu, Maceo, tal i com et demanava reiteradament el Padrí del Soulet volem veure bufar!  

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

 

Maceo Parker, band leader, saxo, flaura, veu / Dennis Rollins, trombó / Will Boulware, teclats / Bruno Speight, guitarra / Rodney «Skeet» Curtis, baix / Nikki Glaspie, bateria / Darliene Parker, veus

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018