FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Celtas Cortos + Mägo de Oz

Dimecres, 15 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

21.30 h. CELTAS CORTOS
23.30 h. MÄGO DE OZ
 
Els val·lisoletans Celtas Cortos i els madrilenys Mägo de Oz, dos clàssics insubornables del rock espanyol, comparteixen la Nit Celta que us proposem per aquesta edició. Amb 34 anys d’història i l’icònic Jesús Cifuentes al capdavant, Celtas Cortos poden presumir d’haver venut dos milions de discos i haver cantant himnes del folk-rock espanyol com 20 de abrilLa senda del tiempo Cuéntame un cuento en més de dos mil concerts. El seu nou disc s’anomena Energía positiva i és el primer que publiquen des del 2004. Mägo de Oz, per la seva part, amb l’indestructible i lúcid Txus di Fellatio al capdavant, arriben a Sant Feliu de Guíxols després de passejar-se triomfalment per l’Amèrica Llatina —on continuen sent uns mites—  i en plena gira de celebració del seu 30è aniversari. La seva fórmula de rock dur i música celta els ha fet vendre també dos milions de discos i cançons com CadaveriaXanandra o Finisterra ocupen un espai propi en la història moderna del rock espanyol. Embruixos celtes per a una encisadora nit d’agost.


IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

CELTAS CORTOS: Jesús Cifuentes, guitarra i veu / Alberto García, violí i trombó / Goyo Yeves, saxo i whistle / Chuchi, baix / Jose Sendino, guitarra solista / Anton Davila, gaita / Diego Martín, bateria // MÄGO DE OZ: Javier Zeta Domínguez, veu / Txus, bateria, veu, composició / Carlitos, guitarra solista / Frank, guitarra rítmica, guitarra acústica i veus / Mohamed, violí / Fernando Mainer: baix / Josema, flauta travessera, gaita, pito castellà, whistle i bodhran / Havi Diez, teclats, sintetitzadors, acordió i guitarra / Patricia Tapia: segona veu

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018