FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Cor Geriona

Dissabte, 4 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Cinc anys després de seduir Catalunya amb les seves actuacions a la primera edició del programa Oh Happy Day de TV3, el Cor Geriona continua en plena forma. Dirigides per Imma Pascual, les setze noies del cor gironí porten a Porta Ferrada Geriona entre musicals, un espectacle familiar amb les cançons d’Els Miserables, Mamma Mia, La La Land i El Petit Príncep. La formació  —que, els últims dos anys, ha brillat en produccions com ara Musicals de Broadway i De catalanes a musical—  aportarà arranjaments actuals però fidels als originals a un repertori fet a mida perquè el públic gaudeixi intensament del color tan característiques de les veus del Cor Geriona. Cançó dels baobabs, Do you hear the people sing?, City of stars, Waterloo... Una nit amb històries trepidants, amors i desamors, drama i comèdia, lliçons de vida i emocions a través del cant, la dansa i la interpretació. 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Martina Aubert Arana,Laura Blasco Herraiz, Mariona Callís Pascual, Raquel Cebrià Alenyà, Judit Creus Martínez, Anna Domènech Pascual, Lídia García Reixach, Mariona Navarro Badosa, Júlia Piñuel Peña, Mariona Ponsatí Cornellà, Natàlia Saballs Sala, Paula Sabariego Trepat, Magalí Soler Vilà, Laia Ylla Sala // Maria Figa, piano / Brisa Rebés, direcció escènica / Imma Pascual, direcció musical,

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018