FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Rozalén + El Kanka

Dilluns, 13 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Es diuen Rozalén i El Kanka i, per a la cançó espanyola d’autor, han representat una important alenada d’aire fresc. Ella, originària d’Albacete i familiaritzada amb l’escenari des de l’adolescència, no ha deixat ni un instant de conquerir cors gràcies a un repertori amb espai per a la lluita feminista, la memòria històrica i altres reivindicacions socials. El seu tercer treball s’anomena Cuando el río suena...; té ritmes de pop, folk, ranchera i drum & bass; aprofundeix en històries familiars; i representa un altre salt endavant en una carrera marcada pel compromís, l’empatia i la sensibilitat. Milers de quilòmetres recorreguts tant a Espanya com a l’Amèrica Llatina, d’altra banda, li han servit a El Kanka, natural de Màlaga, per connectar amb centenars de milers de joves rendits a la seva cançó incorruptible, canalla i d’infinit bon rotllo. El seu quart disc es titula El arte de saltar; inclou crítiques a les xarxes socials i a l’amor desmesurat pels diners; s’impregna de pop, rumba i música llatina, i reafirma Juan Gómez Canca com una de les veus imprescindibles del 2018. Súper talents en erupció.


IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

ROZALÉN: María Rozalén, veu / Beatriz Romero, intèrpret de llengua de signes / Álvaro Gandul, teclat i acordió / Samuel Vidal, guitarra acústica / Ismael Guijarro, guitarra, ukelele i percussions / Goyo García, baix / Tete Moragón, bateria / Oliver Martinez, guitarra elèctrica // EL KANKA: Juan Gómez Canca El Kanka, veu i guitarra espanyola / Juan Rubio Pastor El Manin, percussió / Álvaro Ruiz Alcantara, guitarra acústica / Jose Benítez González, bateria / Pedro Campos Nieto, baix

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018