FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Tina Gorina & Laura Vila

Cicle de Cambra

Dimecres, 8 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

La soprano guixolenca Tina Gorina i la mezzosoprano Laura Vila, acompanyades del pianista búlgar Stanislav Angelov, comparteixen un concert líric amb duets i àries d’òperes de Händel (Giulio Cesare), Mozart (La clemenza di Tito), Donizetti (Anna Bolena, La favorita, Lucrezia Borgia), Rossini (Le regate veneziane), Verdi (Don Carlo, La Traviata) i Bellini (Norma).  Guanyadora d’un munt de concursos de cant d’àmbit internacional (entre els quals el Manuel Asensi o el Julián Gayarre), Gorina ha estat ovacionada per la interpretació dels rols principals de La Bohème, Rigoletto i L’elisir d’amore, entre d’altres produccions, en teatres de tot el món. D’altra banda, Vila ha estat dirigida per mestres com Andrew Davis i Elio Orciuolo i, a finals de l’any passat, va formar part del cast de Carmen amb el qual es va  inaugurar el Nanjing Grand Theater de Xina. Dues veus amigues, belles i plenes d’emoció

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

 

Tina Gorina, soprano / Laura Vila, mezzosoprano / Stanislav Angelov, piano

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018