FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | James Rhodes

Dissabte, 11 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

James Rhodes va ser víctima d’abusos durant la infància, però Chopin, Bach i Rakhmaninov —el nom del qual porta tatuat al braç!—  li van salvar la vida. «La música ofereix companyia quan no n’hi ha, comprensió quan regna el desconcert, consol quan se sent angoixa», esgrimia el pianista londinenc en el seu revelador i triomfador primer llibre: Instrumental (Blackie Books), amb set edicions i més 100.000 exemplars venuts. En l’actualitat, Rhodes —antic treballador d’un Burger King i business man a la City de Londres—  no és només un conegut i respectat pianista que es passeja triomfalment per escenaris de tot el món sinó que és, també,  responsable directe d’haver introduït un públic jove i neòfit les genialitats de Schubert i Beethoven amb entusiasme i naturalitat.  Els seus set discos el projecten com un pianista irresistible, i els seus dos altres llibres (Toca el piano, un manual de com interpretar una fuga de Bach en sis setmanes, i Fugas, un recull de les vivències, pors i derives mentals de la seva vida diària) el refermen com a comunicador audaç. Música clàssica com no te l’han tocat ni explicat mai.

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

James Rhodes, piano

Video

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018