FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Sara Baras

Divendres, 17 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Coincidint amb el vintè aniversari del seu Ballet Flamenco, Sara Baras presenta Sombras, un espectacle amb què la bailaora gaditana conjuga el seu baile virtuós amb coreografies impactants, una escenografia ideada pel pintor malagueny Andrés Mérida i el flamenc obert a múltiples cultures de Keko Baldomero. La farruca, un pal flamenc que ha acompanyat Baras en els seus vint anys de trajectòria, juga un paper cabdal en l’espectacle. «La farruca és raó sense enteniment, és seny en aquesta bogeria immensa de deixar-se l’ànima en cada cop de taló», assegura aquesta bailaora que ha vist com els seus quinze espectacles eren ovacionats en alguns dels teatres més exigents del planeta i que, entre molts altres reconeixements, ha estat guardonada amb el Premio Nacional de Danza. Un viatge a través del temps i dels colors, del silenci i el bullici, de la multitud i la soledat, de la llum i  les ombres, que tornarà a deixar-nos embadalits davant la màgia, talent i art en majúscules d’una de les grans dames espanyoles de les arts escèniques.


IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

CREADORS: Direcció i Coreografia, Sara Baras / Artista Convidat, José Serrano / Música, Keko Baldomero / Garabatista, Andrés Mèrida / Textos, Santana de Yepes / Il·luminació, Óscar Gómez dels Reis / Vestuari, Luis F. Dos Santos / Col·laboracions especials d´Ara Malikian i Tim Ries // MÚSICS: Director musical, Keko Baldomero / Guitarra, Keko Baldomero, Andrés Martinez / Cante, Ros de Pruna, Israel Fernández / Percussió, Antonio Suárez, Manuel Muñoz Pájaro // BALLARINS: SARA BARAS / José Serrano (coreògraf de les seves intervencions) / Cos de ball: María Jesús García Oviedo, Charo Pedraja, Cristina Aldon, Sonia Franco, Daniel Saltares, David Martín / Repetidora: Maria Oviedo

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018