FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Estopa

Diumenge, 29 de juliol

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Única actuació de l'estiu a Catalunya!

ZONES D'APARCAMENT ALTERNATIVES (accés lliure)

Mentre preparen les celebracions, l’any vinent, del seu vintè aniversari, Estopa tornen a Sant Feliu de Guíxols —on, fa dos anys, ja van protagonitzar un concert pletòric—  per oferir una de les seves escassíssimes actuacions previstes el 2018. Els germans David i José Muñoz, els fills més il·lustres del barri de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat, visiten el Guíxols Arena amb les cançons de l’encara calent Rumba a lo desconocido, himnes d’influència generacional com El del medio de Los Chichos i versos històrics com els de «por la raja de tu falda tuve un piñazo con un Seat Panda». Quasi vint anys després de la seva irrupció, i amb més de quatre milions de còpies venudes a tot el món dels seus nou discos, els germans Muñoz mantenen l’entusiasme de quan tocaven la guitarra en tornar d’una intensa jornada laboral en una filial de la Seat i són encara absoluta garantia de festa assegurada.  Llarga vida a la rumba-rock!

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

David Muñoz, veu / José Muñoz, veu i guitarra / Angi Bao, bateria / Nacho Lesko, teclats / Juan Maya, guitarra espanyola / Ludovico Vagnone, guitarra elèctrica / Antonio Ramos, baix

Video

Fotos

Estils: Música

Documents adjunts

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018