FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Ara Malikian

The Incredible World Tour of Violin

Diumenge, 12 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

Cara coneguda del nostre festival —on va triomfar els anys 2014, amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, i 2016—, l’explosiu violinista Ara Malikian recrea ara els vells corrals de comèdies en un espectacle tan juganer, divertit i virtuós com de costum. En aquesta nova aventura, aquest revolucionari artista d’origen libanès i ascendència armènia, resident a Madrid des de fa quasi vint anys, manté inalterable la seva capacitat d’apropar el llenguatge de la clàssica a tots els públics i d’integrar músiques d’altres cultures a les seves propostes fresques i excitants. Amb un currículum que inclou la gravació de més de quaranta discos, la creació d’una orquestra pròpia i la participació en un llarg i ampli ventall d’espectacles, Malikian torna a Porta Ferrada amb un espectacle trepidant i la satisfacció d’haver penjat el cartell d’entrades exhaurides en 156 dels 172 concerts de la seva última gira mundial.  Súper violí!

 

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Humberto Armas, viola / Héctor El Turco, percussió / Cristina López, violoncel / Jorge Guillén del Castillo, violí / Ania Bernaez Abad, contrabaix / Natha Kumar, tables índies / Tony Carmona, guitarra / Ara Malikian, violins

Video

Estils: Música

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018