FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 2018 | Pablo Alborán

Prometo

Dimarts, 7 d´agost

ESPECTACLE REALITZAT (2018)

És el cantant espanyol més popular de la seva generació. I, ara, després d´una gira triomfant per l´Amèrica Llatina, és més que mai una incontestable estrella global. Pablo Alborán, nascut a Màlaga fa 29 anys, visita Sant Feliu de Guíxols amb les cançons del seu quart treball, Prometo, un disc que tot i haver-se publicat quan només quedaven sis setmanes per acabar l´any, va revelar-se com l’àlbum més venut a Espanya el 2017. Dotze nominacions als Grammy, 350 milions de reproduccions a Youtube del single amb el qual va debutar ara fa set anys (Solamente tú)  i un Premi Goya el 2016 per Palmeras en la nieve avalen la gloriosa trajectòria d´un cantant a qui ningú discuteix ja la seva condició de revitalitzador del pop espanyol de l’última dècada. Pablo Alborán, després del monumental Tour Terral de fa tres anys, torna amb forces renovades amb un disc que és fruit de dos anys de reflexió i amb el qual, segons assegura, ha après a “no tenir por” de moure’s per camins diferents. El més gran dels seductors, per fi a Porta Ferrada!

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada. 

Pablo Alborán, veu i guitarra / Manuel Álvarez, director musical, guitarra / Carlos Martín, metals, percussió, vents / Jose Marin, guitarra / Adrián Schinoff, teclats / Antonio José De Haro, baix / David López, bateria

Video

Estils: Música

Enllaços relacionats

www.pabloalboran.es

Documents adjunts

Notícies relacionades

Programació

Segueix-nos a

  • Twitter
  • Facebook
  • Instragram

Festival de la Porta Ferrada

El Festival de Porta Ferrada, nascut el 1958 a Sant Feliu de Guíxols, és el festival d’estiu amb més tradició de Espanya.
Únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l’escena internacional i nacional.

Veure altres edicions del festival: 2014 / 2015 / 2016 / 2017 / 2018